Even voorstellen

Verse groente van de groenteboer, een goed stuk vlees van de keurslager en overheerlijk brood van de echte bakker. Bij de lokale versspecialist is de liefde voor het vak nog altijd te proeven. Met Vers & Lokaal haal je die ambachtelijke kwaliteitsproducten heel gemakkelijk in huis. Wij bieden je het complete versaanbod uit de regio op één plek. 

Sfeer impressie

Eén platform voor een compleet versaanbod

Vers & Lokaal is het online verlengstuk van de versspeciaalzaken uit jouw buurt. Hun ambachtelijke en kwalitatief hoogwaardige producten hebben wij voor jou gebundeld op onze website.
 
Je kunt bij ons terecht voor:
* Groente en fruit
* Vlees
* Brood en gebak
* Kip
* Vis
* Kaas
 
Het lokale versaanbod is gemakkelijk online te bestellen, zonder er altijd meer voor te hoeven betalen. Bij Vers & Lokaal betaal je namelijk naast de gewone winkelprijs alleen extra door de bezorgkosten van €4,99. Jij bepaalt uiteraard zelf wanneer we je boodschappen komen bezorgen.
 
 ,,Mijn vriendin Paulien en ik doen graag onze boodschappen bij de versspeciaalzaken in de regio. Maar soms heb je geen tijd om al die winkels langs te gaan. Online bestellen en gecombineerd laten bezorgen is voor ons een uitkomst.”


Meer Vers en Lokaal?
Meld je aan voor de nieuwsbrief!